Route

2010.07.03. 18:19

 Nos megerkeztem. Hova? Jo kerdes. De valamenny sejtheto abbol, hogy nincsenek ekezetek es a zy allando keveresebol akado gondokkal kuzdok, bar ez nem lathato. That's it. Jo, elmondom mert vegul is ki elol titkolozom. Baromsag. Canada. Ja, Canada.

 A repulo uttal kapcsolatban csak az idotartammal volt gond. Kicsit hosszu volt. Frankfurt / Calgary kilenc ora + egy kicsi. Ja es meg Frankfurtba is el kellett jutni, meg Calgarybol tovabb. De azert nem sopankodhatok, mert eletemben most repultem eloszor. Raadasul nem is akarhova. [szar ez igy, mmint irni, ekezetek nelkul, meg a kedvenc karakter sem ott van ahol lennie kellene, de legalabb csak egy lenyomas] 

 Sokszor azt erzem, hogy megis mit keresek itt es hogy-hogy ide kerultem, raadasul meg azt sem tudom mit miert csinalok. Erdekes. Jo persze vannak racionalis okai annak, hogy itt lehetek, mint peldaul hogy megirtam a szukseges palyazatot, meg nem vagyok kozveszelyes gengszter [legalabbis nem mindig]. De ami emogott van az mar kerdeses.

 Kakaot iszogato feketek; sok sarga; [rasszista kisgyerek, nem is] mogyorovaj, szaladgalo prerikutyak mindenfele; belepteto pockok [nem a kis allatkak] a szallashoz; nagy tornatermek, futopalya, szep kozepso park, belulrol korbesetalhato epuletkomplexum, nice.... szohalmaz hogy legyen valami extra s ertelmesss


 


A bejegyzés trackback címe:

https://thesecretlifeofyorkketchikan.blog.hu/api/trackback/id/tr52127456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása