blogolvasási tapasztalatok

2010.01.01. 13:15

A blogokról, meg a bloggerekről már korábban is akartam írni, de sohse jött össze.

Hát akkor majd most:

Érdekes dolog ez a blogírás, legalábbis az én esetemben. Mostanában (kerek egy hónapja) úgy nézem a világot, hogy hogyan tudnám beleilleszteni azt a blogomba. Szerintem ez lehet hogy nem normális. De sebaj.  Aztán még, amikor rátalálok egy új blogra, akkor elkezdem olvasni a legelejéről, aztán amikor elérek az elejére, akkor átvált az egész a valós időbe; a múltból jelen lesz. Elég váratlan élmény, amikor írok egy hozzászólást egy régebbi posthoz és akkor, csodák csodája, válaszolnak rá. Furcsa dolog, persze meg lehet szokni, mint mindent mást is.

Aztán amikor olvasom a múltat, akkor nem realizálom h ez valóság. Vkivel ez tényleg megtörtént, csak olvasom mint egy könyvet; hajaz a Végtelen Történetre... S mikor eljutok odáig, h naponta jelennek meg a bejegyzések, akkor már átérzem a súlyát, talán...

A bejegyzés trackback címe:

https://thesecretlifeofyorkketchikan.blog.hu/api/trackback/id/tr341636845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása