Blogolni

2010.01.13. 23:30

Nos, miért írok blogot? Remek kérdés; de, mint mindenre erre is azt tudom válaszolni, hogy a változás. Igen, változás. Megváltozott az életem, az emberi kapcsolataim. Más dolgokat tartok fontosnak, mint eleddig.

Igazából, én nem szerettem volna, és nem is szeretnék személyes dolgokról irogatni. De néha nem lehet máshonnan meríteni, mert mi másból lehetne mint a saját életemből? könyvekből?, igen azokból is lehetne, mert sokat olvasok, rengeteget , egy könyvtárat, mi ennek az erdőnek megelevenedett lapjai. De ezek nem az én gondolataim, megjegyzéseim. Ettől függetlenül nem lehet úgy élni, hogy mindent csak magamtól írok, találok ki, mivel a minket érő hatások alakítanak olyan érdekes egyéniségekké, amik vagyunk, és ezeket nem lehet nem figyelembe venni.

Aki ír, kiírja magából azt, ami belülről feszíti. Lehet hogy nem nagyon, de kiegyenlíti a nyomást.  Az információ csak akkor ér valamit, ha azt megosztjuk. A történeteink is információmorzsák. Megnevettetnek, megríkatnak, elgondolkoztatnak, tanítanak. Hasznosak. Lehetnek jók, lehetnek rosszak (legfeljebb nem olvasod többször), valamire megtanítanak.

Véleményem szerint, valami ilyesmi indít majd' mindenkit arra, hogy személyes blogot indítson.

A bejegyzés trackback címe:

https://thesecretlifeofyorkketchikan.blog.hu/api/trackback/id/tr601670912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A bogár a füledben 2010.01.15. 18:38:24

Valami ilyesmiért kezdtem el én is blogolni. Különösen tetszik a "Aki ír, kiírja magából azt, ami belülről feszíti" gondolatod.

Keep writing!
süti beállítások módosítása